Menu Close

Чому нас навчають біблійні притчі

Біблія будує наші стосунки з Богом Читання Біблії дає нам розуміння Бога. Ми можемо молитися віршами зі Святого Письма. Ми можемо говорити з Богом про те, що читаємо. Ми ростемо в розумінні Бога, коли читаємо і більше розуміємо Його Слово.

Біблія розкриває правду про Бога, вказує шлях до вічного життя, пояснює вічні проблеми гріха і страждань. Наше розуміння Слова Божого впливає на наші взаємини з Ним, а також на всі інші сфери нашого життя. Біблія – це священна книга, у якій записано Божі одкровення для людини, отримані протягом багатьох тисячоліть.

Біблійні книги різноманітні за жанрами, а тематично їх поділяють на законодавчі, історичні, повчальні та пророчі. Але Біблію – Книгу книг – від усіх бібліотек різних часів і народів вирізняє те, що вона – цільна, єдина, досконала та богонатхненна – довершений плід взаємодії Святого Духа та людини.

Через віки пронесли українці завдяки Святому Письму віру в свого Бога і в свій народ, в його життєву силу. Це Письмо зміцнювало надію на те, що вихід із неволі буде знайдено за умов дотримання наслідування Божих заповідей, і стверджувало любов до усіх як запоруку світової гармонії.

Читання книг стимулює розумову діяльність людини, покращує пам'ять і підвищує творчий потенціал. Книжка може надихнути на створення проєктів, ідей або отримання будь-якого іншого цінного досвіду.





Притчі Ісуса є запрошенням шукати Божого Царювання у буденних заняттях, у кожній сфері нашого життя. …